SCHOKDEMPER ACHTERAS Bmw 3 COMPACT (E36)

Zoek op voertuig

Kies het model van uw 3 SERIE
Kies het type motor van uw 3 SERIE
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  
Naar geschikte onderdelen zoeken

Schokbrekers achter

3 COMPACT (E36) schokdempers voor de achteras kunnen het beste per paar gekocht en vervangen worden.

Bij Mister-Auto vindt u schokbrekers van bekende merken zoals Kyb, Monroe of Sachs. De schokdempers in de catalogus worden echter per stuk verkocht, dus denkt u eraan altijd 2 stuks toe te voegen aan uw winkelmandje. Waarom per twee?
Om uw 3 COMPACT (E36) niet uit evenwicht te brengen door een slecht werkende schokbreker, is het belangrijk deze onderdelen aan beide kanten van het voertuig te vervangen. Versleten schokbrekers aan de achterkant van de auto zijn gevaarlijk omdat de wegligging van de auto daardoor slechter wordt. Dat kan leiden tot minder grip op de weg, met name in bochten, bij regen of bij het remmen.
Of schokbrekers versleten zijn, kan waargenomen worden op een vlakke parkeerplaats. Olielekkage of abnormale en onregelmatige slijtage van de banden zijn een belangrijke aanwijzing voor versleten schokbrekers.

Door de achterklep van uw Bmw 3 COMPACT (E36) naar beneden te duwen en vervolgens weer los te laten, kunt u zien of uw schokbrekers nog goed zijn. Als u ziet dat het voertuig een beetje op en neer 'deint', is het erg waarschijnlijk de schokdempers van uw 3 COMPACT (E36) aan vervanging toe zijn. Denkt u eraan uw schokbrekers elke 20.000 km op slijtage te controlerenen. Schokdempers moeten ongeveer iedere 80 tot 100.000 km vervangen worden.

Om te bepalen welke schokbrekers geschikt zijn voor uw 3 COMPACT (E36), raden wij u aan om uw auto-onderdelen altijd aan de hand van uw kenteken te selecteren. Als u dat niet bij de hand heeft, kunt u natuurlijk ook gewoon het model en het motortype van uw Bmw 3 COMPACT (E36) in het keuzemenu selecteren.

Verkoop van SCHOKDEMPER ACHTERAS Bmw 3 COMPACT (E36) per motortype